Binnenschilderwerken

Bij Schilderwerken Cozy Home kan u terecht voor al uw binnenschilderwerken. Dit kan zeer ruim gaan van het schilderen van muren en plafonds, het lakken van deuren, trappen of MDF meubilair op maat, bewerken van uw houten meubilair zoals oliën, beitsen of het zandstralen/luchtgommen om een authentieke uitstraling te bekomen. 

We werken zowel voor particulieren, bedrijven als interieurarchitecten.

We voeren schilderwerken uit voornamelijk in de regio's Zulte, Waregem, Wielsbeke, Vichte, Kortrijk en Roeselare. Maar we verplaatsen ons met plezier over Oost- en West-Vlaanderen.

Schilderwerken Cozy Home werkt nauw samen met de firma Boss Paints uit Waregem, waardoor er absolute kwaliteit gegarandeerd wordt. Indien nodig bekijken we samen met specialisten van Boss Paints welk product het beste resultaat geeft.

Ook kan u bij Schilderwerken Cozy Home terecht voor professioneel kleuradvies. Met oog voor detail bekijken we welke kleurkeuze van jouw interieur net dat tikkeltje meer maakt.

Kwaliteit, orde en netheid staat voor Schilderwerken Cozy Home voorop. Wij streven ernaar om alles tot in de perfectie uit te voeren en dit op een zorgeloze manier voor u als klant.

Wenst u een vrijblijvende offerte? Contacteer ons dan via het contactformulier of bel naar +32 491 641 691.