Buitenschilderwerken

Bij Schilderwerken Cozy Home kan u terecht voor al uw buitenschilderwerken. Dit kan zeer ruim gaan van het schilderen van de gevel/buitenmuren, het bewerken van uw ramen en deuren, het verven van het ijzerwerk of zelfs het behandelen tegen groen.

We werken zowel voor particulieren, bedrijven als interieurarchitecten.

We voeren schilderwerken uit voornamelijk in de regio's Zulte, Waregem, Wielsbeke, Vichte, Kortrijk en Roeselare. Maar we verplaatsen ons met plezier over Oost- en West-Vlaanderen.

Schilderwerken Cozy Home werkt nauw samen met de firma Boss Paints uit Waregem, waardoor er absolute kwaliteit gegarandeerd wordt. Bij buitenschilderwerken komt er steeds een specialist van Boss Paints gratis langs om de ondergrond te inspecteren, om vocht of afbladerende verf te voorkomen. Zo kunnen we op alle buitenschilderwerken 10 jaar garantie bieden en dit zowel op de werkuren als de producten. Zo kunt u gerust zijn van de kwaliteit van onze uitgevoerde werken, en wij ook! 

Ook kan u bij Schilderwerken Cozy Home terecht voor professioneel kleuradvies. Met oog voor detail bekijken we welke kleurkeuze van jouw exterieur net dat tikkeltje meer maakt.

Kwaliteit, orde en netheid staat voor Schilderwerken Cozy Home voorop. Wij streven ernaar om alles tot in de perfectie uit te voeren en dit op een zorgeloze manier voor u als klant.

Wenst u een vrijblijvende offerte? Contacteer ons dan via het contactformulier of bel naar +32 491 641 691.